Tankning på Rårup Flyveplads

Der har tidligere været et Statoil tankanlæg på Raarup Flyveplads, dette blev i 2009 overtaget af Raarup Flybenzin ApS.

Anpartshaverne i Raarup Flybenzin ApS er en stor kreds af Horsens Flyveklubs flyejere.
Tankanlægget på Raarup Flyveplads har kun AVGAS100 i tanken.

Lokalt tankkort
Det er muligt at tanke efter almindeligt selvbetjeningsprincip med lokalt tankkort.
Flyejere kan få udstedt eget tankningskort.
Kortbestemmelser og ansøgningsskema fås ved henvendelse til Raarup Flybenzin ApS v/ Knud Nielsen, Elev Tværvej 3, 8520 Lystrup,

Kontantsalg
I det omfang der er foreningsmedlemmer tilstede på flyvepladsen, kan engangskunder tanke mod kontant betaling.
I øjeblikket vil det sige i danske kroner.
Kontantsalg med Mobil Pay er ligeledes muligt efter aftale med Knud Nielsen, Raarup Flybenzin ApS, se ovenfor.

Olie

Olie haves ikke, man kan evt. købe olie i begrænset omfang af flyejere som er tilstede på pladsen.